MANİSA KULA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016 Mayıs Ek Ders Ücret Ödemeleri (Tüm/Okul Kurumların Dikkatine) GÜNCELLENDİ

2016 Mayıs Ek Ders Ücret Ödemeleri (Tüm/Okul Kurumların Dikkatine) GÜNCELLENDİ

2016 Mayıs Ek Ders Bordroları KBS Sisteminde açılmış olup aşağıdaki hususlara dikkat edilerek ek ders girişleri yapılacaktır.

1-14/15-05-2016 tarihinde yapılan TEOG Mazeret Sınavında görevli personele Ek Ders Dışı Ödemeler den giriş yapılarak sınavdaki görevine göre gösterge değerleri girilerek sınav ücreti ödenecektir.

2-21/05/2016 tarihinde yapılan Devlet Parasız Yatılılı ve Bursluluk Sınavında görev alan personele de aynı şekilde EK Ders Dışı Ödemlerden giriş yapılarak sınavdaki görevine göre gösterge rakamları girilerek sınav ücreti ödenecektir.

3-Yukarıdaki sınavlarda görevli personeli her okul MEBBİS Sisteminden giriş yaparak Sınav İşlemleri-Raporlar-KBS Listesi (Kurumunuzdan Görevlendirilen) kontrol edilerek kendi personelinin sınava gelip gelmediği, sınavdaki görev bilgilerini çıktı alarak sisteme giriş yapacaktır. Daha sonra sınav görevi alan personel listesini (MEBBİS den alınan) ıslak imzalı ekleyecektir.

4-Hafta bütünlüğü esas alınacağından 30-31 Mayıs tarihleri Haziran ek ders dönemine kalacaktır. (Öğretmenler için)

5-Ek Ders Bordrosu, banka listesi, çizelge diğer evraklar 2 şer nüsha olarak hazırlanacak fotokopi olan evraklar aslı gibidir yapılacaktır.

6-Ek Ders Evrakları 30/05/2016 tarihine kadar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri 2 Şubesine (Maaş-Bütçe) teslim edilecektir.

7-Ücretli Öğretmenlere ait ek ders çizelgeleri kadrolu personelin ek ders dosyasından ayrı olarak teslim edilecektir.

8-Sınav Gösterge Listesi İçin TIKLAYINIZ.

9-Sınav Görevleri için Kaymakamlık Onayları eklenecektir. (Daha önce web sayfamızda yayınlandı)


* 19 Mayıs günü kurs-egzersiz ve nöbet ücreti ödenmeyecektir

4 Eylül Mahallesi Tabduk Emre Cad. Hükümet Konağı Kat2 - 0-236-816-11-28

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.